Kuka voittaa lasersodan?

Pelilaitteet ja -kenttä

Ensimmäinen Megazone avattiin Tampereelle Rautatiekadulle vuonna 1993. Siitä asti Megazone on tuottanut Mansen asukkaille unohtumattomia kokemuksia ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Megazone on liikunta- ja seikkailulaji, joka tunnetaan maailmalla Laser tag -nimellä. Vapaa suomennos on siis laserhippa.

Tampereen Megazonella käytetään maailmanlaajuisesti isoimman laitevalmistajan ja markkinajohtajan P&C Micros -yrityksen viimeisintä Helios -pelijärjestelmää. Pelatessasi Megazonea tiedät, että liivit ovat siis parhaita mitä markkinoilta löytyy.

Pelikenttänä toimiva uv-valaistu labyrintti takaa aina jännittävän pelin. Tampereen kenttä on rakennettu uudelleen keväällä 2017 ja sieltä löytyy teknisiä kenttäominaisuuksia, jotka ovat vielä harvinaisia muualla maassa. Koristemaalaukset edustavat uutta sukupolvea ja ovat jo yksistään näkemisen arvoisia.

Pelilaitteet ja -kenttä

Aukioloajat

tänään 13 - 20
pe 19.1. 13 - 20
la 20.1. 11 - 20
su 21.1. 12 - 17
ma 22.1. 13 - 20
ti 23.1. 13 - 20
ke 24.1. 13 - 20

Myöhemmät päivämäärät näet varausjärjestelmästä. Avoinna etukäteen varaamalla myös muina aikoina.

Varaukset puhelimitse vain aukioloaikana.

Osta lahjaksi Megazonen lahjakortti!
Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden ja saadaksemme tietoja vierailuista sivustolle. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
lisätietoja