Kuka voittaa lasersodan?

Jäsenyys

Megazone on ajanvietteen lisäksi myös maailmanlaajuisesti pelattava kilpailulaji. Jäsenet ovat pelaajia, jotka haluavat viedä taitonsa kansainväliselle tasolle säännöllisen harjoittelun kautta.

Aloita lajin harrastaminen alkeiskurssilla, niin tiedät alusta asti mitkä ovat salaisuudet nopean ja tarkan pelin, sekä isojen pistemäärien takana. Aloittaaksesi et tarvitse valmista joukkuetta vaan voit liittyä kurssille ja aloittaa harjoittelun jäsenilloissa myös yksin tai vaikka kaverin kanssa. Peliseuraa riittää ja joukkuejaot tehdään aina paikallaolevista jäsenistä.

Tampereella harrastajilla on oma yhdistyksensä LaserTag Tampere ry, jonka kautta yhdistyksen jäsenet varaavat jäseniltansa pelihallille. Jäsenillat ovat harrastajien omia edullisia harjoituskertoja, jolloin halli on suljettu muilta asiakkailta. Kahden tai kolmen tunnin jäsenilloissa pelataan erilaisia pelimuotoja, jotka harjoittavat ominaisuuksia kuten joukkuepeliä ja tukikohtien puolustamista. Ainoa paikka todella kehittyä pelaajana alkeiskurssin jälkeen on jäsenilloissa muiden taitavien pelaajien kanssa.

Jäsenyys

Aukioloajat

tänään 13 - 20
pe 19.1. 13 - 20
la 20.1. 11 - 20
su 21.1. 12 - 17
ma 22.1. 13 - 20
ti 23.1. 13 - 20
ke 24.1. 13 - 20

Myöhemmät päivämäärät näet varausjärjestelmästä. Avoinna etukäteen varaamalla myös muina aikoina.

Varaukset puhelimitse vain aukioloaikana.

Osta lahjaksi Megazonen lahjakortti!
Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden ja saadaksemme tietoja vierailuista sivustolle. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
lisätietoja