Kuka voittaa lasersodan?
Megazone on muuttanut Tullintorille. Tervetuloa uuteen ja isompaan Megazoneen!

Jäsenyys

Megazone on ajanvietteen lisäksi myös maailmanlaajuisesti pelattava kilpailulaji. Jäsenet ovat pelaajia, jotka haluavat viedä taitonsa kansainväliselle tasolle säännöllisen harjoittelun kautta.

Aloita lajin harrastaminen alkeiskurssilla, niin tiedät alusta asti mitkä ovat salaisuudet nopean ja tarkan pelin, sekä isojen pistemäärien takana. Aloittaaksesi et tarvitse valmista joukkuetta vaan voit liittyä kurssille ja aloittaa harjoittelun jäsenilloissa myös yksin tai vaikka kaverin kanssa. Peliseuraa riittää ja joukkuejaot tehdään aina paikallaolevista jäsenistä.

Alkeiskurssista ilmoitetaan sähköpostitse kaikille etuasiakkaillemme uutiskirjeessä. Rekisteröidy siis etuasiakkaaksi niin saat heti tiedon kun alkeiskurssi ilmestyy kalenteriin.

Tampereella harrastajilla on oma yhdistyksensä LaserTag Tampere ry, jonka kautta yhdistyksen jäsenet varaavat jäseniltansa pelihallille. Jäsenillat ovat harrastajien omia edullisia harjoituskertoja, jolloin halli on suljettu muilta asiakkailta. Kahden tai kolmen tunnin jäsenilloissa pelataan erilaisia pelimuotoja, jotka harjoittavat ominaisuuksia kuten joukkuepeliä ja tukikohtien puolustamista. Ainoa paikka todella kehittyä pelaajana alkeiskurssin jälkeen on jäsenilloissa muiden taitavien pelaajien kanssa.

Jäsenyys

Avoinna

Tilauksesta

arkisin 8:30 - 21
la 11 - 21
su 13 - 17

Päivystämme hallilla

tänään 13 - 20
ti 21.11. 13 - 20
ke 22.11. 13 - 20
to 23.11. 13 - 20
pe 24.11. 13 - 20

Myöhemmät ajat näet varausjärjestelmästä

Käytämme sivustolla evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden ja saadaksemme tietoja vierailuista sivustolle. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
lisätietoja